Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

artus.l

7. 2. 2009 14:20
Hezky

No celi me to prislo jako ten telefonat na youtube : Ma to 7 minut. (ing mgr. kacanova)

http://www.youtube.com/watch?v=stEbKUSzxOA&feature=related

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

7. 2. 2009 14:32
Re: Hezky

Ježkovy oči, to je neuvěřitelné. A tato osoba Kačanová učí na obchodní akademii?? No to budou absolventi. Ona všechno ví. ???

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

7. 2. 2009 14:08
Trochu na pochybách

• Z cenzurymodreidnes si, paní Dočekalová, nic nedělejte. To je jen pomatený člověk, který tapetuje všechny diskuse stejnými bláboly.

• Pokud jde o Váš článek, nemohu s Vámi nějak souhlasit. Blogy jsou asi trochu něco jiného, než literatura. Těch „literárních pokusů“ je zde minimum.

• Myslím, že ani novinářských ambic příliš nemají. Převážně se v blozích jedná o vyjádření osobního postoje k některé aktuální události, problematickému tématu a následnou diskusi k němu.

• Spíše mě dráždí, jak mnoho lidí není schopno vyjádřit se písemnou formou správně česky, neovládá gramatiku ani pravopis, nezná významy termínů, neumí argumentovat.

0 0
možnosti
C

cenzuramodreidnes

7. 2. 2009 14:33
Re: Trochu na pochybách

?Proč by si měla paní dělat něco ze mě ? Já novináře nebiji, nedělám Kalousku jsi jednička na dámy novinářky a mluvím slušně...ZATO KOALICE "pseudopolitiků" NE !!!!!VIZ .VOLBY!![>-]

0 0
možnosti

oldiess

7. 2. 2009 13:56
Co to bylo za přednášku?

Nezlobte se, ale přišlo mi, že dokola opakujete věci, které jsou průměrnému vzdělanci jasné i bez kurzů. Taky se divím, že nemáte jako lektorka vycvičenou paměť na texty a tak vám uniklo, kdo napsal ten výplod, co jste četla v ordinaci. Pokud jste si jej nevymyslela, abyste mohla s něčím polemizovat. Taky mi vadí to, že používáte otomismus, byť jste se toho dopustila asi jen jednou /...O TOM je tvůrčí psaní/ - to bych od lektorky nečekal. A pokud byli ti vaši frekventanti schopni zdecimovat tu dívenku,nedělám si o jejich lidské a společenské úrovni žádné iluze. Možná to ale naznačuje, jaký asi typ lidí chodí do vašich kursů - zřejmě spíš ti, kteří se neumí ječtě orientovat nejen v psaní ale především v životě.

0 0
možnosti
C

cenzuramodreidnes

7. 2. 2009 13:44
MEMENTO !

OBČANÉ ČR se omlouvají seriozním novinářům za bití a novinářkám za vztyčování prostředníčku pana Langera...a spol...![>-]

0 0
možnosti
C

cenzuramodreidnes

7. 2. 2009 13:07
NO když běží 24hodin štvavé vulgární"bnaklikávacíblogy"PROTI

LEVICI , která vyhrála volby ale tady čtete jen a pouze levice je žumpa...viz žumpa z lidového domu kde už týden před aférou vyšel pan Rath v eses uniformě, když týdny zesmněšňují pana ratha proto, že udělal vklad dějin historie , ale REFLEX.IDNES,LIDOVKY nezajímá es kommt der Tag, noc dlouhých nožů, pravý hák, Borman ani propouštění uzavírání podniků ani lidi, jež za práci neberou měsíce plat a nikde ani slovo, jakou potom mají tyto periodika barvu, kdo má na tom...zájem!???A za KOLIK ?...?a čeho kolik?Joooo to si člověk může domýšlet to se nedozví!

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4514x
Scenáristka, publicistka a lektorka tvůrčího psaní. Autorka dvoudílné učebnice "Tvůrčí psaní pro každého", provozovatelka webu (a kurzů) pro začínající autory www.scenare.cz. Vystudovala žurnalistiku na FSV UK, čtyři roky žila v Nizozemí a působila jako externí dopisovatel pro oblast Beneluxu. Studovala scenáristiku v USA, byla jednou ze zakladatelek televizního seriálu Ulice a podepsala se pod cca 680 jeho dílů. Momentálně působí jako producentka v producentské firmě. Více na www.scenare.cz